Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Vacanta de Paste este o oportunitate foarte buna pentru a pleca intr-o calatorie cu cei dragi si pentru a avea o vacanta minunata alaturi de acestia.

vacanta paste agentie turism brasov

Vacanta de Paste

Vacanta de Paste este o oportunitate foarte buna pentru a pleca intr-o calatorie cu cei dragi si pentru a avea o vacanta minunata alaturi de acestia. Exista numeroase oferte de vacanta din care poti alege pentru a petrece un concediu de neuitat, iar multe dintre aceste oferte sunt si early booking si va permit sa economisiti destul de eficient.

In vacanta de Paste primavara abia iese din dezmortire si te poti bucura de soare si de temperaturi calde, astfel ca poti petrece momente de neuitat alaturi de cei dragi.

Vacanta de Paste in Europa

Aprilie si mai sunt luni cu temperaturi destul de calde in mai toata Europa, in care primavara abia isi face simtita prezenta. O vacanta de Paste intr-unul din orasele europene reprezinta o alegere foarte buna. Poate vrei sa descoperi Sagrada Familia in Barcelona, sau sa te bucuri de prezenta soarelui de pe o plaja din Cipru, sau poate vrei sa te plimbi cu bicicleta pe strazile Berlinului, sau poate chiar vrei sa beneficiezi de o super oferta all inclusive si sa iti petrei vacanta de Paste in Bulgaria in Nesebar.

Vacanta de Paste pe croaziera

Daca bugetul pentru o vacanta de Paste este mai permisiv, o croaziera reprezinta vacanta ideala. Croazierele sunt vacante perfecte pentru familii cu copii, mai ales ca ai nenumarate optiuni de distractie la bordul navei. Astfel, o croaziera are toate ingredientele necesare pentru o vacanta cu adevarat inedita: spatii de relaxare, spectacole, piscine, petreceri, escale in locuri si destinatii noi.

Ce spui de o vacanta de Paste intr-o croaziera?

 

Fii ‘’smart’’ si rezerva-ti din timp vacanta ideala!

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Ruxandra Nechifor

Travel Consultant

Expert in:Croaziere / Pachete Vacanta

Ileana Ceacaru

Travel Consultant

Expert in:Bilete Avion Business Travel

"Dorim sa va multumim pentru pachetul turistic pe care ni l-ati ales., A fost totul ok, avion, hotel. Va vom contacta pentru urmatoarele noastre vacante."

Olga Pena

"In primul rand trebuie sa spun ca nu m-am asteptat sa fie atat de usor sa-ti planifici o vacanta fara a intra intr-o agentie, doar prin e-mail, si pentru asta va multumesc."

Loredana Florea

"De 1 mai, ne-am rasfatat cu o superba minivacanta petrecuta la Roma . Mii de multumiri Smart Tours pentru toate indrumarile."

Eduard Mosor