Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Hai in vacanta sa descoperi bucuria de a colinda lumea!

hai in vacanta smart tours brasov

Hai în vacanță cu Smart Tours Brașov

De ce să călătoresc? De ce să plec în vacanță? Cu ce mă aleg dacă plec în vacanță, dacă nu cu niște bani pierduți? Acestea sunt doar unele din ideile și întrebările cu care ne-am confruntat uneori. În ideea de a îmbunătăți și schimba percepția despre călătorii și vacanțe, ne-am propus să facem cunoscute motivele pentru care noi alegem să experimentăm viața prin prisma călătoriilor, sperând că vom împrăștia acest microb al călătoriilor printre oamenii curioși, care încă se lasă pradă scepticismului. Da, să știți că microbul călătoriilor este cu precădere cel mai frumos microb pe care îl poți avea, care te înalță, te face să înțelegi lumea diferit și care îți deschide noi orizonturi și oportunități.

 

Hai în vacanță – Smart Tours – Brașov

În momentul în care ne-am început activitatea ca agenție de turism, am realizat că bucuria concediului are loc chiar din momentul în care începi planificarea lui! Iar de aici ‘’Hai în vacanță!’’ a devenit un stil de viață, un mod în care ne-am dorit să fim aproape de turiștii noștri, ne-am dorit să-i conectăm cu lumea și frumusețile ei. De aceea, împărtășim bucuria cu tine când îți alegi biletele de avion sau destinația pe care vrei să o explorezi și îți punem la dispoziție toate soluțiile de călătorie necesare pentru cererile tale.

 

Hai în vacanță cu Smart Tours să te relaxezi!

Sunt multe persoane cărora le face plăcere să călătorească, însă noi ne dorim să facem călătoriile mai accesibile și să le aducem mai aproape și de acei oameni care încă nu și-au deschis orizontul către vacanțe și călători. De ce ne place să călătorim? Cum a devenit călătoria în sine o pasiune? Există într-adevăr beneficii vizibile în urma vacanțelor și călătoriilor?

 

Ca agenți de turism, am învățat pe pielea noastră să ne adaptăm mult mai ușor unor situații noi din viața reală. Lucrul într-o agenție de turism nu este întotdeauna ușor, de aceea prin prisma călătoriilor am învățat să privim lucrurile dincolo de zona de confort, devenind, astfel, mai deschiși la noutățile care apar și stabilind cu ușurință legături aparte cu turiștii noștri. Tot în activitatea noastră ca agenți de turism, stresul își face simțită prezența deseori. Știm că stresul reprezintă una din marile probleme ale societății noastre. Cum combatem stresul ține strict de noi și de alegerile noastre asumate. Cum reușim noi să eliminăm acest factor din activitatea noastră? Călătorim, călătorim și călătorim. Când pleci într-o vacanță, schimbi temporar mediul de acasă sau de la birou și ajungi, astfel, să te relaxezi, să scapi de stres.

 

Vocea agenților SmartTouriști: de ce iubim călătoriile?

Sunt nenumărate motive care să argumenteze răspunsul la această întrebare. Fiecare dintre noi este diferit, de aceea nu tuturor ne place să călătorim la fel. Dar chiar în această varietate constă de fapt bucuria vacanțelor. Există vacanțe exotice, vacanțe în care pleci în croazieră, vacanțe luxoase în care ai totul inclus, vacanțe în care pur și simplu te pierzi în cele mai obscure și frumoase locuri și în care înveți să ai încredere în instinctul tău.

 

Indiferent de destinația pe care alegi să o explorezi, sau de tipul de vacanță, călătoriile și vacanțele înseamnă să te îndrăgostești de lumea în care trăiești, înseamnă să îți antrenezi atât mintea, cât și sufletul pentru a fi complet conștiente, înseamnă să te bucuri pe deplin de momentul prezent și să privești lumea cu entuziasm și anticipare.

 

Vacanțele te încarcă cu energie, îți îmbogățesc experiențele de viață și te trimit într-o călătorie către centrul ființei tale.

 

Alege o Vacanță Smart pentru următoarea ta aventură!

 

 

 

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Mihaela Surducan

Leisure Travel Manager

Expert in:Croaziere / Exotice / Ski / Ticketing

Noema Corcodel

Business Travel Manager

Expert in:Exotice / Ticketing / Vacante / Dinamice

''Într-o vacanță descoperi exact ceea ce te definește. Odată cu descoperirea și cunoașterea unor noi culturi, îți formezi o imagine mai clară asupra propriei persoane și pur și simplu înveți să te bucuri și să aduci fericirea aceea cu tine, atât la birou, cât și în viața de zi cu zi. Cu toții avem nevoie de o pauză, de distracție, de un moment de tăcere, iar vacanțele sunt exact instrumentul potrivit pentru toate acestea.''

Mihaela, Leisure Travel Manager

''Pentru noi călătoriile sunt ca un poartă către noi experiențe, descoperiri și aventuri. Experiențe prin care reușești să te apropii mai mult de cei dragi, să fii conștient de momentul prezent, să trăiești pe deplin momentul de fericire. Iar cel mai important aspect este bucuria cu care împărtășesc și recomand destinații, locuri, experiențe, turiștilor agenției Smart Tours.''

Noema, Business Travel Manager