Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Voucher cadou

CAUTI UN CADOU INSPIRAT?
Nimic mai simplu.

 

Ofera un VOUCHER CADOU.

 

O idee excelenta pentru o viitoare vacanta de succes.

 

1. Ce este Voucherul cadou?Voucherul Cadou este un certificat de valoare emis de SC SMART TOURS SRL si se poate rascumpara numai la SC SMART TOURS SRL. Posesorul voucherului poate achita prin intermediul acestuia contravaloarea partiala sau totala a oricarui serviciu turistic rezervat la agentia noastra (sejururi, circuite, bilete avion, etc). Cat priveste destinatia este liber sa aleaga.

 

2. Cum pot cumpara Voucher Cadou?Nimic mai simplu. Trimite-ne un email la vreau@vacantesmart.ro cu intentia ta de cumparare. Voucherul poate avea orice valoare dorita de tine (minim 100 RON). Avand in vedere ca tu platesti vom avea nevoie de datele tale (persoana fizica sau juridica) pentru a putea emite documentele fiscale. De asemenea vom avea nevoie si de numele persoanei careia ii faci cadoul (voucherul este nominal). Voucherul va fi expediat prin curier sau pe email dupa finalizarea comenzii si achitarea contravalorii acestuia.

 

3. Cui pot trimite voucherele?Voucherul cadou este cea mai simpla si eficienta metoda de a face cadouri minunate familiei si prietenilor.Aceste vouchere pot fi achitionate si oferite in diferite situatii cum ar fi: oferirea de cadouri angajatilor unei companii, oferirea de cadouri cu ocazia unor evenimente precum casatoria, aniversare. ,etc

 

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.Tel: 0268.417.866 / 0745.74.75.75
Email : vreau@vacantesmart.ro