Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Hai in croaziera! Iti punem la dispozitie o varietate larga de itinerarii din care sa alegi, fiecare iubitor de croaziere gasind un vas si un itinerariu pe gustul lui.

croaziere agentie turism brasov

Calatoria intr-o croaziera nu e pentru toata lumea in mod cert, in special pentru cei care nu se simt comfortabil pe mare o perioada mai lunga de timp. SmartTours insa, iti pune la dispozitie o varietate larga de itinerarii din care sa alegi, fiecare iubitor de croaziere gasind un vas si un itinerariu pe gustul lui.

 

Unul dintre avantajele sale principale, in special pe placul persoanelor foarte ocupate, este faptul ca majoritatea deciziilor sunt luate de dinainte sa pleci. Cat vei sta, unde, cum ajungi dintr-un loc in altul, distractia de pe ambarcatiune si altele, sunt alese din momentul in care iti alegi itinerariul si vasul. Majoritatea liniilor iti permit sa optezi inaintea plecarii pentru mancarea, excursiile si activitatile pe care le doresti iar tie nu-ti rămane decat sa te relaxezi.

 

Un alt aspect foarte placut la croaziere este ca ai ocazia sa interactionezi cu multi oameni interesanti, din toate colturile lumii. Gheata e deja sparta intre voi pentru ca deja aveti un lucru important in comun – pasiunea pentru calatoriile pe mare.

 

In plus, aproape totul este platit anticipat. Desigur, exista multe servicii in plus de care te poti bucura, insa daca ai un buget de respectat, pe un vas iti este mult mai usor sa faci asta.

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Ruxandra Nechifor

Travel Consultant

Expert in:Croaziere / Pachete Vacanta

Mihaela Surducan

Leisure Travel Manager

Expert in:Croaziere / Exotice / Ski / Ticketing

I`ve chosen SmartTours to book my airport transfers and I have to say that I was really impressed with their high level of professionalism.

Lucian Baciu

Am apelat la serviciile Smart Tours - Roxana Mihalache pt o vacanta la Roma. Am primit ceva mai bune sfaturi si sugestii referitor la cazare si transport, impreuna cu dvs. Suntem foarte multumiti de Smart Tours si cu sigurantă vom apela pe viitor.

Denise

Din nou cu Smart tour intr-o calatorie de doua zile la Praga, obiectivul fiind concert Queen + Adam Lambert, oferta pe site. Din nou multumesc Noema, si de aceasta data ai fost la inaltime!

Elena