Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Tu unde mergi in vacanta de Valentine’s Day? Exista numeroase destinatii pe care le poti explora cu ocazia Zilei Indragostitilor, in functie de bugetul pe care il ai.

vacanta valentines day agentie turism brasov

Vacanta de Valentine’s Day

Tu unde mergi in vacanta de Valentine’s Day? Exista numeroase destinatii pe care le poti explora cu ocazia Zilei Indragostitilor, in functie de bugetul pe care il ai. Printre vacante se numara city break-urile, alegerea ideala atunci când vrei sa fugi cu persoana iubita  câteva zile departe de casa, intr-un loc romantic in care va puteti relaxa impreuna. Cina romantica, sampanie, lumânari, un restaurant luxuriant si o plimbare pe un bulevard luminat pot fi remediul ideal pentru indragostiti.

Vacanta de 14 februarie in Franta

Indiferent unde ai merge in Franta, trebuie sa recunoastem ca aceasta este o tara care emana romantism si iubire la fiecare colt. Intr-o vacanta de Valentine’s Day ne oprim putin la Paris sa vedem cum e atmosfera. Parisul este unul dintre cele mai fascinante locuri din lume, un oras romantic, al modernitatii, al luminilor si al bunului gust, in care indragostitii se plimba la brat pe faimosul bulevard Champs-Elysees. O vacanta de 14 februarie in Paris reprezinta alegerea ideala pentru indragostitii pasionati de calatorii.

Vacanta de Valentine’s Day in Cipru

Si Cipru este o destinatie romantica, fiind chiar o destinatie cautata când vine vorba despre Valentine’s Day. O vacanta de 14 februarie in Cipru reprezinta o alegere foarte buna, daca nu iti doresti sa vizitezi centrul unui oras european destul de aglomerat si zgomotos. Paphos-ul, situat in partea de vest a Ciprului, este un oras preferat de multi indragostiti de toate vârstele. Cu o promenade de-a lungul careia sa te plimbi, cu restaurante si taverne cu mâncare delicioasa cu muzica romantica si cu o viata de noapte activa, Paphos atrage anual mii de turisti indragostiti sau dornici de iubire. Hai in vacanta de Valentine’s Day in Cipru sa descoperi cât este de frumos!

 

Fii ‘’smart’’ si rezerva-ti vacanta din timp!

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Munteanu

Travel Consultant

Expert in:Pachete Vacanta / Exotice / City Break

Roxana Mihalache

Travel Consultant

Expert in:Bilete Avion Pachete Vacanta Evenimente

"Salutare tuturor! hotelul arata exact cum este prezentat pe site-ul lor!recomandati-l cu incredere prietenilor! totul este la superltiv! pur si simplu nu ai ce sa le reprosezi! :)"

Corina

"Am avut niste zile superbe ,desi am facut batai in talpa,ma simt super odihnita.Le-am povestit tuturor despre cat de repde am facut rezervarile si cat de accesibila a fost vacanta."

Gabriela Echil

"Vacante de vis asigurate prin Smart Tours, mai ales ca marea lor majoritate au fost individuale, cu deplasari dintr-un oras in altul."

Georgescu Irina