Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Travel Trends 2018. Ne-am uitat la tendintele ultimilor ani in turism si pentru 2018 am observat cateva care te vor inspira sa incerci lucruri noi si sa explorezi mai mult.

tendinte vacante agentie turism brasov

Asemeni oricarui lucru de pe pamant, si turismul evolueaza si se adapteaza la vremurile rapide in care traim. Internetul, viteza marita de comunicare si deplasare in general au adus imbunatatiri si variatiuni pe care unii poate nici nu si le-au imaginat. Ne-am uitat la tendintele ultimilor ani in turism si pentru 2018 am observat cateva care te vor inspira sa incerci lucruri noi si sa explorezi mai mult.

 

 

  1. Vacanțele wellness

 

Conceptul de vacanta wellness, intr-o locatie de tratamente/spa de exemplu, nu este unul nou insa turnura pe care a vazut-o si popularitatea crescută indica un trend extrem de interesant pentru 2018. Vacantele de acest gen nu mai sunt dedicate doar corpului fizic – specialistii si organizatorii abordeaza si sanatatea mintii. De la excursii yoga, la vacante de mountain biking sau catarat pe munte, vei gasi ceva exact pentru stilul si pasiunile tale.

 

 

  1. Vacantele cu toata familia

 

In ultimii ani observam o crestere a alegerii turistilor de a calatori impreuna cu toata familia lor, 3 generatii care merg impreuna si fac activitati pe placul tuturor. Tehnologiei si pasiunii consultantilor putem atribui si această crestere, pentru ca acum ne e mult mai usor sa comunicam unii cu ceilalti, sa ne gasim intr-un oras strain si astfel putem face multe lucruri impreuna dar si unele separate, in functie de interesele si pasiunile fiecaruia.

 

 

  1. Parasirea zonei de confort

 

Tot mai multi turisti incep sa priveasca vacantele ca pe ceva mai mult decat pauza de la birou. O calatorie inseamna deschiderea mintii si acumularea de noi experiente. De aceea este in continua crestere numarul turistilor care vor sa calatoreasca in locuri exotice, pur si simplu diferite de ce sunt ei obisnuiti sa vada in zonele unde traiesc si vor sa vada mai mult.

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Muntean

Travel Consultant

Expert in:Pachete Vacanta / Exotice / City Break

Mihaela Surducan

Leisure Travel Manager

Expert in:Croaziere / Exotice / Ski / Ticketing

Serviciile agentiei sunt de nota 10! Multumiri Dnei Mihaela Surducan si felicitari pentru profesionalism!

Soanca Andreea

Am avut o experienta frumosa si fara incidente in Turcia datorita celor de la Smart Tours. Recomand !

Ghita Alexandra

Am lucrat cu doamna Noema Corcodel si doresc s-o felicit si pe aceasta cale pentru profesionalism! A raspuns intotdeauna cu promptitudine tuturor intrebarilor si am avut sentimentul real ca face parte din echipa mea.

Anonim