Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Trasaturile SmartTourist-ului. Din experienta noastra cumulata, SmartTouristii pe care i-am vazut intorcandu-se cei mai fericiti din vacanta lor au anumite obiceiuri de calatorie

experiente smart agentie turism brasov 1

Vacantele sunt acele momente memorabile in care apucăm sa ne incarcam bateriile si sa ne bucuram de privelisti frumoase, facand activităti alaturi de persoane dragi noua sau de ce nu, pe cont propriu (Eat, pray, love style). Din experienta noastra cumulata, SmartTouristii pe care i-am vazut intorcandu-se cei mai fericiti din vacanta lor au anumite obiceiuri de calatorie:

 

  1. Cliseic sau nu, isi asculta inima. Aleg o destinatie care e cu adevarat atractiva pentru ei, in loc sa mearga in cea mai discutata si in voga recomandare a prietenilor sau revistelor. Trebuie sa fie un loc a carui explorare sa ii aduca lui bucurie.
  2. Fac putina munca de cercetare inainte sa plece. Intra pe internet si cauta informatii despre locul in care urmează sa mearga: cultura, oamenii, vremea, locuri interesante, mancarea si alte lucruri care sunt de interes pentru ei. Astfel ajung acolo comfortabili si pregatiti cu toate detaliile de care au nevoie pentru o vacanta pe gustul lor.
  3. Invata macar cateva cuvinte in limba localnicilor. Astfel sunt mult mai pregătiti saă absoarba cultura si locul in sine, in plus afla mult mai usor de restaurante sau atractii care nu sunt promovate in reviste sau pe internet.
  4. Merg mult pe jos. Cel mai bun mod de a descoperi un oras este sa il iei la pas – observi mai bine lucrurile din jurul tau, te poti opri oricand iti suscita ceva interesul, plus inveti stradute si cum sa te descurci in oras mai usor.

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Baltatu

Travel Consultant

Expert in:Cazari Interne / Pachete Vacanta / Web Support

Noema Ciobanu

Business Travel Manager

Expert in:Exotice / Ticketing / Vacante Dinamice

10 cu plus Smart Tour Braşov! Felicitari agentiei si personalului pentru serviciile de calitate, consiliere si recomandarile niciodata exagerate!

Elena

Nu mai fusesem niciodata intr-o croaziera si mereu mi-am dorit. A fost mult mai bine decat ma asteptam: mancare excelenta, serviciu foarte bun si activitati diverse pe vas.

Simona

Dupa Lisabona,tot cu Smart Tour Bv.am sarbatorit ziua de casatorie la Barcelona.

Dinu Adelina