Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Tichete & Vouchere de Vacanta | Agentie tichete vacanta Brasov | SmartTours.ro

tichete vacanta agentie turism brasov

Tichete de Vacanta prin SmartTours – Agentia ta de turism din Brasov

Indiferent de destinația aleasă, la Smart Tours poți utiliza orice tip de tichet să te bucuri pe deplin de vacanța ta. Știm că îți place să planifici vacanța alături de familie sau de prieteni; căutarea destinației, emoția deciziei și experiența în sine. Toate acestea fac parte dintr-un proces amplu care se finalizează cu trăiri memorabile, ce vor dăinui pentru totdeauna în memoria noastră și mai ales pe rețelele de socializare. 🙂

Acum este și mai simplu să pleci la mare, la munte sau în orice loc special din România în care îți dorești să ajungi, utilizând tichetele de vacanță. La Smart Tours acceptăm orice tip de tichet de vacanță, indiferent de compania care le emite. Fie că ai primit tichetele din partea angajatorului ca bonus pentru o treabă bine făcuta, sau ești angajat al statului roman, tichetele tale se pot folosi în agenția Smart Tours.

La fel de simplu cum te-am obișnuit până acum la Smart Tours, procedura de achiziție cu tichetele de vacanță nu presupune efort din partea ta. Rezervă-ți destinația ta preferată din România, iar de restul de ocupăm noi. 🙂

Unde îți doresti să pleci anul acesta cu tichetele de vacanță? Iată câteva destinații interesante aici.

 

Pleacă liniștit în concediu în România cu voucherele de vacanță

Cu 14 ani de experiență în turism suntem agenția numărul unu în piața de vacanțe și sejururi din zona centrală a României. De ce să vii cu tichetele de vacanță la Smart Tours?

  • avem în portofoliul nostru cele mai bune și reprezentative pensiuni, hoteluri și destinații din România
  • confirmăm pe loc și garantăm disponibilitatea la cazare
  • acceptăm plata integrală a serviciilor alese prin tichetele/voucherele de vacanță
  • turiștii noștri beneficiază de oferte speciale în ceea ce privește turismul intern (litoralul românesc, oferte balneo, vacanțe deltă)

 

Ce trebuie să știi despre voucherele de vacanță

Voucherele de vacanță se acordă o singură dată, sub formă de primă de vacanță, fie pe hârtie, fie pe suport electronic. Personaliazarea lor este obligatorie, deoarece voucherele sunt nominale. Aceste vouchere de vacanță pot fi utilizate timp de un an, din momentul emiterii lor, pentru hoteluri, pensiuni, sate de vacanță din țară.

De asemenea, este important să știți următoarele informatii:

  • tichetele de vacanță nu pot fi vândute, ci folosite doar de persoana care le deține
  • persoanele care au primit tichetele de vacanță sunt singurii îndreptați să le utilizeze
  • nu se primește un rest în bani la tichetele de vacanță

Agenția de turism Smart Tours recomandă și susține folosirea tichetelor de vacanță pentru că acestea promovează și dezvoltă turismul românesc și pentru că angajatii sunt astfel încurajați și motivați să plece în concedii de odihnă.

Alege stațiunea în care vrei să pleci în vacanță de aici, trimite-ne o cerere de ofertă, iar unul dintre consultanții noștri smart te va contacta pentru a-ți planifica vacanța mult dorită!

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Muntean

Travel Consultant

Expert in:Pachete Vacanta / Exotice / City Break

Mihaela Surducan

Leisure Travel Manager

Expert in:Croaziere / Exotice / Ski / Ticketing

Tocmai ce ne-am intors din vacanta de 2 zile si inca incercam sa ne revenim la normal. Iti scriu pentru a-ti multumi pentru recomandari si interesul acordat!

Gherasim Daniela

Coasta Amalfi este o destinatie minunata, peisajele magnifice te însotesc peste tot. Cazarea in Campingul Vico a fost o alegere inspirată. Multumesc Agentiei Smart!

Munteanu Elena

Este a 5-a sau a 6-a oara cand merg cu aceasta agentie in vacanta. Niciodata n-am avut probleme, angajatii sunt foarte profesionisti, te ajuta cu orice informatie. Recomand cu caldura aceasta agentie.

Saghior Serbanescu Ciprian