Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Smart Building. Iti propunem variante de team building-uri indoor si outdoor care garanteaza atat distractie cat si coeziune pentru echipa ta.

team building agentie turism brasov

Cand ai fost ultima data intr-un team building care sa nu insemne stat un weekend intreg intr-o vilă, cu o plimbare, poate doua prin imprejurimi? Noi iti propunem variante de team building-uri indoor si outdoor care garanteaza atat distractie cat si coeziune pentru echipa ta.

 

Outdoor

 

Vanatoare de comori, aventura urbana unica, raiduri 4×4 prin zone salbatice? Indiferent ca ai in vedere un teambulding la mare, la munte sau urban veti avea parte cu siguranta de un mix distractiv cu traversari de rauri, cautari de comori in pesteri sau in cetati sasesti, raiduri 4×4, tiroliene si coborari in caiace pe zapada, cautarea unui biban de 18 cm prin toată Delta Dunarii, vanatori de capsuni pe Lacul Balea, turniruri medievale plus multe altele.

 

Indoor

 

Pentru momentele in care vremea nu permite activitati outdoor sau daca echipa ta vrea sa incerce niste jocuri si in interior, optiunile sunt variate: trasee cu laser, scenarii de aventura, joculete de minte si indemanare si multe altele. Alege-le pe cele potrivite echipei tale sau incercati-le pe toate, intr-un maraton de distractie si incordare a tuturor abilitatilor: muncă in echipa, coordonare, comunicare, precizie si creativitate. Veti dori sa va intoarceti sa va bateti propriile recorduri.

 

SmartConsultants favourite activity

 

Survival: Un program care imbina tehnicile de baza de supravietuire cu creativitatea si lucrul in echipa. Si asigura o zi deplina de distractie in natura!

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Muntean

Travel Consultant

Expert in:Pachete Vacanta / Exotice / City Break

Roxana Mihalache

Travel Consultant

Expert in:Bilete Avion / Pachete Vacanta / Evenimente

Vacanta in Thailanda a fost pentru noi un vis implinit. Eram foarte nerabdatori sa ajungem in Phi Phi Island, insa peisajele, oamenii, atmosfera de acolo au fost peste asteptari.

Mihaela Stanciu

An de an, alaturi de colegii mei, particip la cate un teambuilding organizat in apropierea Brasovului, iar pentru activitatile de agrement este responsabil de fiecare data Alex de la Smart Tours.

Cristian Zaha

Dna Roxana Mihalache a fost foarte amabila si a raspuns solicitarii mele intr-un timp foarte scurt.

Constantin Eugenia