Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Servicii personalizate de turism corporate. Flexibilitatea este punctul nostru forte, mai ales in gasirea de solutii pentru calatoriile urgente.

servicii personalizate agentie turism brasov 1

Pentru clientii nostri corporate oferim asistenta 24/7 – pentru rezervari noi, modificari sau anulari ale planurilor existente. Fiecare client are un account manager dedicat, care planuieste in cel mai mic detaliu toata calatoria. Flexibilitatea este punctul nostru forte, mai ales in gasirea de solutii pentru calatoriile urgente.

 

Programul nostru Frequent Flyer iti oferă beneficii suplimentare la inrolarea companiei. Punctele cumulate pot fi folosite pentru zboruri gratuite, upgrade la clase superioare, acces in lounge-urile din aeroporturi, prioritate pe listele de asteptare sau bilete la preturi reduse. In plus, avem puse la punct proceduri pentru management-ul de criza in aranjarea urgenta a calatoriilor de retur in cazul alertelor de calatorie.

 

Incadrarea in bugetul prestabilit este inca un aspect de care tinem cont intotdeauna si putem oferi raportari complexe pentru un cost control eficient. Rapoartele pot fi construite pe cerintele dumneavoastra specifice.

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Muntean

Travel Consultant

Expert in:Pachete Vacanta / Exotice / City Break

Mihaela Surducan

Leisure Travel Manager

Expert in:Croaziere / Exotice / Ski / Ticketing

Ieri ne-am intors din excursia de 7 zile in Corfu.Am ales Smart Tour deja a 3-a oara pt ca intotdeauna s-a ridicat la niveul asteptarilor.

Alina Halbac

Ne-am intors din excursia in Bulgaria. Tin sa va multumesc de oferta inca o data. A fost foarte frumos, fara incidente neplacute. Recomandam complexul Garden of Eden :)

Carceiu Roxana

De ziua mea sotul meu mi-a facut cadou o excursie la alegerea mea.Am ales Lisabona si mai important,am ales agentia Smar Tour Bv

Dinu Adelina