Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Croaziere

Servicii Croaziere Smart Tours Brasov 1 1

Caraibe, Bermuda, Alaska, Asia sau chiar mari voiaje tematice.
O croazieră are toate ingredientele unei vacante deosebite: spatii de relaxare, spa&piscine, petreceri&spectacole, escale în locuri inedite si nu în ultimul rând socializare ca în niciun alt loc. Dacă te visezi zile în șir pe un vas cu destinatii exotice și aventuri la orizont, verifică aici ofertele noastre si alege dupa placul inimii.

Hai în vacanță în croazieră să vezi că nu este scump!

Croazierele sunt vacanțe perfecte pentru familii cu copii, mai ales că ai nenumărate opțiuni de distracție la bordul navei. O vacanță de tip croazieră este o idee excelentă, mai ales atunci când prinzi o super ofertă la crozierele cu zbor inclus. Fie că îți dorești să ajungi în Mediterană, Europa de Nord, America de Sud sau Caraibe, dacă îți vei rezerva vacanța din timp, vei oconomisi mult, încadrându-te, astfel, în bugetul tău.

SmartTourism îți pune la dispoziție o varietate largă de opțiuni pentru croaziere, potrivite pentru orice stil de călător ai avea. Ai cele mai bune prețuri pentru următoarea ta croazieră, catre multiple destinatii: Asia/Africa si Orientul Mijlociu, Caraibe, Transatlantic, America de Sud si multe altele.

 

Croazieră cu MSC

Cum arată croaziera ideală pentru tine? Indiferent de dorințele tale, ghizii noștri îți stau la dispoziție pentru a alege vacanța perfectă. Printre vacanțele de tip croazieră, se numără croazierele pe Mediterană cu navele MSC. Fie că vei pleca cu MSC Musica sau MSC Preziosa, o croazieră pe Mediterană îți va oferi posibilitatea de a cuprinde în vacanța ta, vizita mai multor orașe turistice. De exemplu, într-o croazieră cu zbor inclus 9 nopți pe Mediterana de Vest poți explora următoarele orașe: Genova (Italia), Malaga (Spania), Casablanca (Maroc), Lisabona (Portugalia), Barcelona (Spania), Marseille (Franta). Foarte cool, așa-i?

Croazieră Alaska

Lasa-te purtat de valuri către multiple porturi, unde ai la dispozitie de regulă, o zi de explorare, în funcție de croazieră. Desi timpul este limitat, e incredibil câte poți vedea și face într-o singură zi. De multe ori te vei găsi, dorindu-ți să petreci mai mult timp într-un anume loc, ceea ce înseamnă ca ai mai descoperit un nou obiectiv în care să te întorci pentru o vacanță mai lungă.

În plus, un vas îți oferă posibilitatea să vezi din primul rând unele dintre cele mai epice zone de pe glob cum ar fi: Alaska – Pasajul interior, Antarctică sau Raul Amazon.

 

Descopera acum ofertele de croaziera SmartTourism si rezerva-ti locul!