Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

City-break

Servicii City Break Smart Tours Brasov

Acel moment în care esti la birou și te uiți de curiozitate pe net la opțiuni de călătorii pentru plecat “acum, dacă se poate”! Deciziile spontane uneori duc la momente epice. Pentru momentele tale epice, găsești aici o varietate de alegeri smart pentru weekend-ul tău lung.

 

Vacanțele în regim city break sunt perfecte pentru oricine cauta relaxare și deconectare rapidă de la viața cotidiană. Fie că vrei să experimentezi o aventură pe cont propriu, în cuplu sau cu familia, e cel mai bun mod de a descoperi un oras nou sau de a redescoperi unul de care te-ai îndragostit.

 

Hai în City Break să te relaxezi!

Plimbări romantice în boemul Paris, iesiri în agitatul Amsterdam sau cumpărături în magicul Milano, avem pentru tine cele mai bune oferte, ca să ai cât mai multe weekend-uri frumoase în an!

 

Venim în întâmpinarea ta cu idei de activităti în orașul ales de tine: obiective turistice care TREBUIE văzute – muzee, cladiri istorice, catedrale. În plus, în functie de perioada în care mergi, poti participa la evenimente, concerte si festivaluri faimoase: Oktoberfest din Berlin, Festivalul Medieval Provins de langa Paris, evenimentul de benzi desenate de la Bruxelles, Festivalul de ciocolata din Amsterdam si multe altele!

City Break în Cipru

O vacanță city break este întotdeauna o idee bună, mai ales atunci când nu prea te înțelegi cu frigul de afară și vrei să dai o fugă într-o zonă călduroasă. Există nenumărate oferte pentru un city break în Cipru, iar cheia este să îți rezervi vacanța din timp. Odată cu rezervarea vacanței din timp, elimini o bună parte din costuri și poți începe organizarea pentru vacanța ta. Larnca, Limassol, Paphos sau Aya Napa sunt doar cateva din zonele in care poti opta pentru o vacanta in Cipru. Însă fii fără griji căci ghizii noștri îți vor face cele mai bune recomandări.

 

City Break Praga

Îți dorești să descoperi lumea? Hai într-un city break în Praga. Cehia este o țară vizitată anual de turiști din întreaga lume. În perioada sărbărotilor de iarnă, Praga se transformă într-un oraș de poveste, în care piețele principale devin târguri de Crăciun, pline cu decorațiuni, lumini și ghirlande și în care poți degusta tot felul de delicii culinare locale. Știm că îți este poftă de o vacanță așa că ce mai aștepți? Descoperă ofertele noastre și haide să alegem împreună vacanța potrivită pentru tine!

 

Compara si rezerva-ti acum momentele epice!