Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Raport optim intre calitate si pret. Consultantii nostri vor alege intotdeauna cele mai bune oferte pentru bugetul pe care clientul nostru l-a alocat pentru vacanta.

consultanta agentie turism brasov

SmartTours inseamna pentru mine mai mult decat un job – lucrez cu oameni dragi mie, pasionati, orientati catre nevoile turistilor nostri. Cunoastem piata foarte bine si avem parteneriate ce ne permit sa oferim cele mai competitive oferte, insa noi ne mandrim cel mai mult cu faptul ca organizam vacantele clientilor nostri exact asa cum am organiza vacanta noastră de vis: atenti la detalii si foarte entuziasti.

 

Cu noi, vacanta Smart inseamna raport optim calitate pret pentru criteriile alese de tine. Bugetul este unul dintre cele mai importante aspecte pentru noi toti in momentul in care ne planuim concediul. De aceea, consultantii nostri vor alege intotdeauna cele mai bune oferte pentru bugetul pe care clientul nostru l-a alocat pentru vacanta.

 

Scopul nostru principal este sa legam parteneriate de lungă durata cu turistii nostri. Vrem sa le oferim bucurie, relaxare si multe “momente Kodak” – pe scurt, cea mai bună experienta de calatorie. Suntem alaturi de ei din momentul planning-ului pana cand se intorc acasa.

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Muntean

Travel Consultant

Expert in:Pachete Vacanta / Exotice / City Break

Mihaela Cristian

Travel Consultant

Expert in:Concerte / Pachete Vacanta / Bilete Avion

O vacanta reusita pt o familie cu 2 copii mici, 2 si 5 ani, la Topola Skies Resort in Bulgaria.Un complex excelent, foarte aproape de granita, 30 km de Mangalia.

Gheorghiescu Emanuela

Punta Cana. Am hotarat sa avem o luna de miere asa cum meritam. Multumim Adriana Coteanu-SMART TOURS pentru seriozitate,amabilitate si profesionalism.

Irina Ionita

Felicitari agentiei si in special d-nei Mihaela Paraschiv care ne-a ajutat foarte mult cu rezervarile.

Emil