Birou Vacante:
Str. Muresenilor Nr. 28
Brasov / 500030 - Romania

Birou Corporate:
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Pleaca linistit in concediu in Romania cu tichetele de vacanta. Indiferent de destinatia aleasa, la Smart Tours poti utiliza orice tip de tichet sa te bucuri pe deplin de vacanta ta.

tichete vacanta agentie turism brasov

Stim ca iti place sa planifici vacanta alaturi de familie, sau de prieteni; cautarea destinatiei, emotia deciziei si experienta in sine. Toate acestea fac parte dintr-un proces amplu care se finalizeaza cu trairi memorabile, ce vor dainui pentru totdeauna in memoria noastra si mai ales pe retelele de socializare ­čÖé

 

Acum este si mai simplu sa pleci la mare, la munte, sau in orice loc special din Romania in care iti doresti sa ajungi, utilizand tichetele de vacanta. La Smart Tours acceptam orice tip de tichet de vacanta, indiferent de compania care le emite. Fie ca ai primit tichetele din partea angajatorului ca bonus pentru o treaba bine facuta, sau esti angajat al statului roman, tichetele tale se pot folosi in agentiile Smart Tours.

 

La fel de simplu cum te-am obisnuit pana acum la Smart Tours, procedura de achizitie cu tichetele de vacanta nu presupune efort din partea ta. Rezerva-ti destinatia ta preferata din Romania si de restul de ocupam noi ­čÖé

 

Unde iti doresti sa pleci anul acesta cu tichetele de vacanta? Iata cateva destinatii interesante aici.

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Muntean

Travel Consultant

Expert in:Pachete Vacanta / Exotice / City Break

Mihaela Surducan

Leisure Travel Manager

Expert in:Croaziere / Exotice / Ski / Ticketing

Tocmai ce ne-am intors din vacanta de 2 zile si inca incercam sa ne revenim la normal. Iti scriu pentru a-ti multumi pentru recomandari si interesul acordat!

Gherasim Daniela

Coasta Amalfi este o destinatie minunata, peisajele magnifice te însotesc peste tot. Cazarea in Campingul Vico a fost o alegere inspirată. Multumesc Agentiei Smart!

Munteanu Elena

Este a 5-a sau a 6-a oara cand merg cu aceasta agentie in vacanta. Niciodata n-am avut probleme, angajatii sunt foarte profesionisti, te ajuta cu orice informatie. Recomand cu caldura aceasta agentie.

Saghior Serbanescu Ciprian