Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

India este o destinatie a contrastelor, o destinatie in care modernitatea isi da intalnire cu spiritualitatea, iar rezultatul este unul cu adevarat fermecator. Ce este cu adevarat inedit la aceasta destinatie este chiar traditia acestui popor, modul de viata si obiceiurile localnicilor.

circuit india agentie turism brasov

Circuite India

India este o destinatie a contrastelor, o destinatie in care modernitatea isi da intalnire cu spiritualitatea, iar rezultatul este unul cu adevarat fermecator. Ce este cu adevarat inedit la aceasta destinatie este chiar traditia acestui popor, modul de viata si obiceiurile localnicilor. In India vei observa cum odata cu trecerea timpului unele aspecte pur si simplu au ramas neschimbate. La o prima vacanta in India, nici nu vei stii la ce anume sa te astepti de la o tara atat de fascinanta, misterioasa si incarcata de istorie.

O modalitate excelenta de a strabate India in lung si-n lat este aceea de a opta pentru un circuit in India.

Ce inseamna un circuit?

Circuitul reprezinta cea mai buna varianta pentru persoanele care isi doresc sa vada si sa viziteze mai multe destinatii intr-o singura vacanta. Inainte de a alege sa pleci in vacanta intr-un circuit este bine sa te informezi cu privire la pachetul turistic, daca se potriveste sau nu cu nevoile tale. Apeleaza la un consultant de travelpentru ca acesta iti va gasi si recomanda varianta cea mai buna potrivita bugetului tau.

Triunghiul de Aur al Indiei

Intr-un circuit privat in Indiavei avea posibilitatea de a descoperi mai multe zone ale Indiei, fiecare cu o importanta deosebita. Circuitul Triunghiului de Aureste unul dintre cele mai populare, pe care turisti si calatori din intreaga lume il exploreaza sau il adauga pe lista lor cu dorinte. Daca unesti cu trei linii imaginare orasele New Delhi, Agra si Jaipur pe harta nordului Indiei, vei obtine asadar faimosul Triunghi de Aur, cea mai dezvoltata zona si, in acelasi timp, cea mai vizitata de turisti.

In New Delhi vei descoperi un centru cultural, plin de oameni cu foarte multe obiective de vizitat si locuri de explorat.  Printre cele mai populare obiective se numara Templul Lotus, Red Fort si Raj Ghat (Jama masjid) din vechiul oras Delhi.

In Agra nu ai cum sa ratezi Taj Mahal, cel mai frumos monument din India si cel mai vizitat obiectiv turistic al Indiei. In circuitele noastre in India vei avea posibilitatea sa vizitezi si Fatenhour Sikri, orasul pustiu construit de imparatul Mughal Akbar din gresie rosie. Vei ramane pur si simplu surprins!

Triunghiul de Aurse incheie cu vizitarea orasului Jaipur cunoscut ca orasul roz al Rajasthan-ului, fiind de altfel si capitala statului Rajasthan. Printre altele, in Jaipur veti vedea Palatul Hawa Mahal, care se mai numeste si Palatul Vanturilor, o cladire elaborata cu o fatada din 953 de ferestre.

Varanasi: spiritualitate si misticism

Varanasi este un loc de vizitat intr-un circuit in India, fiind un taram sfant al hindusilor. Varanasi se traduce prin contrast, un loc atipic plin de cultura, istorie si spiritualitate. Aici vei vizita Templul Bharat Mata, Templul Druga, Tulsi Manas Mandir si multe alte locuri cu vibratie autentica.

India este o tara care se traieste, nu doar se viziteaza! Un circuit in India cu ghid si tur privatreprezinta vacanta ideala mai ales daca iti doresti ceva cu adevarat autentic!

 

Hai in vacanta sa descoperi India!

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Noema Corcodel

Business Travel Manager

Expert in:Exotice Ticketing Vacante Dinamice

Mihaela Surducan

Leisure Travel Manager

Expert in:Croaziere Exotice Ski Ticketing

Totul a fost la superlativ - de la conditiile de cazare, la servicii, mancare, activitati, plaja, etc. Mii de multumiri pentru promptitudine si organizare

Pantea Cristina

De peste 10 ani sunt client fidel Smart Tours Brasov si aceasta pentru ca dialogul cu firma, serviciile oferite și raspunsul primit au fost si sunt ireprosabile si nu mi-au inselat niciodata asteptarile.

Mihaila Silviu

Imi place sa calatoresc, sa vad locuri, oameni noi, iar pentru a ajunge acolo, apelez la Smart Tours. De ce? Pentru ca, inainte de toate, reprezinta o echipa cu atitudine profesionala ireprosabila.

Cristian