Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Daca practici un sport de iarna, o vacanta la ski reprezinta alegerea ideala pentru a-ti petrece concediul. Fie ca vrei sa pleci la ski cu familia sau cu prietenii, o vacanta la ski in Europa reprezinta alegerea ideala.

vacanta ski agentie turism brasov

Vacante la Ski

Daca practici un sport de iarna, o vacanta la ski reprezinta alegerea ideala pentru a-ti petrece concediul. Fie ca vrei sa pleci la ski cu familia sau cu prietenii, o vacanta la ski in Europa reprezinta alegerea ideala.

 

Vacanta Ski in Bulgaria

Printre cele mai populare zone de ski din Bulgaria se numara Pamporovo si Bansko. Pamporovo este o statiune montana perfecta pentru o vacanta la ski, deoarece aceasta este situata la o altitudine de 1650 m in muntii Rodopi, partiile de ski fiind impartite pe diferite niveluri de dificultate. Printre sporturile de iarna ce pot fi practicate in Pamporovo se numara: ski (pentru toate categoriile de schiori), snowboard, free ride, sanii cu motor si patinaj. La fel ca Pamporovo, Bansko este o statiunea montana in Bulgaria foarte cautata de turistii care practica sporturi montane, fiind o combinatie inedita de peisaje de vis, atmosfera romantica si monumente culturale. Cu alte cuvinte, intr-o vacanta la ski in Bulgaria, vei avea posibilitatea sa te bucuri de frumusetea Bulgariei, explorand cele mai populare zone turistice.

 

Vacanta Ski in Austria

Daca iti doresti o vacanta la ski in Austria, trebuie sa stii ca vei gasi multe regiuni in care poti practica sportul de iarna preferat. Pentru cei care practica un sport de iarna la un nivel inalt si mediu, zona Kaprun este o alegere foarte buna. Aceasta este situata la poalele muntelui Kitzsteinhor, la aproximativ 80 km distanta de Salzburg. Incepatorii si familiile cu copii pot merge in vacanta la ski in Inssbruck. Aceasta regiune include 9 statiuni, iar partiile sunt foarte bine amenajate si pun la dispozitia turistilor toate conditiilor necesare.

Indiferent unde vrei sa iti petreci vacanta la ski, consultantii de travel iti vor oferi intotdeuna indrumarile necesare, pentru ca vacanta ta alaturi de cei dragi sa fie asa cum iti doresti.

 

Fii ‘’smart’’ si rezerva-ti vacanta din timp!

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Noema Ciobanu

Business Travel Manager

Expert in:Exotice Ticketing Vacante Dinamice

Mihaela Surducan

Leisure Travel Manager

Expert in:Croaziere Exotice Ski Ticketing

"De peste 10 ani sunt client fidel Smart Tours Brasov si aceasta pentru ca dialogul cu firma, serviciile oferite și raspunsul primit au fost si sunt ireprosabile si nu mi-au inselat niciodata asteptarile."

Iordache Elena

"Serviciile agentiei sunt de nota 10! Multumiri Dnei Mihaela Surducan si felicitari pentru profesionalism!"

Soanca Andreea

"I`ve chosen SmartTours to book my airport transfers and I have to say that I was really impressed with their high level of professionalism."

Lucian