Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare pe care sa o petreci alaturi de familie si de cei dragi tie. Daca iti doresti ca reuniunea de familie sa fie una unica, o vacanta de Craciun intr-o noua destinatie este bine venita.

vacanta craciun agentie turism brasov

Vacanta Craciun

 

Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare pe care sa o petreci alaturi de familie si de cei dragi tie. Daca iti doresti ca reuniunea de familie sa fie una unica, o vacanta de Craciun intr-o noua destinatie este bine venita. Sunt nenumarate optiuni si destinatii in care poti calatori cu cei dragi de Craciun. Craciunul este momentul ideal pentru a calatori si vei avea chiar mai putin stres si distractie din plin. Nu vei mai gati, face curatenie si nu vei mai avea problema impachetarii cadourilor. Intr-o calatorie de Craciun alaturi de cei dragi, pur si simplu te vei bucura de simpla lor prezenta si vei invata sa fii mai recunoscator fata de lucrurile bune din viata ta. Cate efecte pozitive poate avea o calatorie, asa-i?

 

Hai intr-o vacanta de Craciun in Budapesta!

Daca nu vrei sa te dezlipesti de mirosul de cozonac si de aroma vinului fiert, o vacanta de Craciun in capitala Ungariei reprezinta o alegere ideala! Cu cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa, Budapesta zumzaie de turisti in preajma sarbatorilor, iar orasul in sine are un dinamism incredibil. La targul de Craciun din piata Vorosmarty vei gusta cel mai delicios vin fiert cu scortisoara, vei manca mancaruri traditional unguresti si vei simti cu adevarat spiritul sarbatorilor de iarna. Hai in vacanta de Craciun in Ungaria sa descoperi cele mai frumoase targuri de sarbatori!

 

Petrece vacanta de Craciun in Romania!

Si o scurta vacanta de Craciun in tara aduce buna dispozitie si momente de neuitat. O vacanta in Poiana Brasov poate fi o alegere foarte buna, mai ales daca practicati un sport montan. Aceasta statiune este recunoscuta pentru sporturile de iarna si este totodata un important centru turistic international. Ce spui de o vacanta de Craciun in Poiana Brasov?

 

O vacanta de Craciun ceva mai exotica

Daca bugetul tau pentru o vacanta de Craciun este ceva mai generos, poti opta pentru un Craciun mai diferit intr-o vacanta exotica. In locului bradului de Craciun vei avea palmieri lenesi care stau la soare, in locului vinului fiert vei bea probabil un cockatil din fructe exotice, iar in locul traditionalului cozonac vei gusta mancarurile specifice tarii respective. Ce spui de o vacanta de Craciun intr-o destinatie exotica precum Mexic, Sri-Lanka sau Zanzibar?

O vacanta de Craciun alaturi de cei dragi va fi un prilej de bucurie cu amintiri deosebite, fotografii inedite si sentimente de bine.

 

Fii ‘’smart’’ si fa-ti rezervare din timp!

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Muntean

Travel Consultant

Expert in:Pachete Vacanta Exotice City Break

Roxana Mihalache

Travel Consultant

Expert in:Bilete Avion Pachete Vacanta Evenimente

"Buna ziua,vacanta a fost super pt noi chiar daca peste tot s-a vorbit limba turca si rusa inclusiv la receptie nu a fost nici o problema ne-am adaptat."

Barbu Aurelia

"Dna Roxana Mihalache a fost foarte amabila si a raspuns solicitarii mele intr-un timp foarte scurt."

Constantin Eugenia

"Am fost foarte multumiți de Hotel Lebed , mâncarea multă si diversificata. Caldura și Curățenie deci cam tot ceea ce ne-am așteptat."

Simion Luminita