Birou Vacante & Corporate
Str. 13 Decembrie 31
Brasov / 500199 - Romania

Bilete de avion oriunde in lume. Iti gasim bilete de avion pentru orice companie si destinatie din lume, inclusiv inchirieri aeronave pentru zboruri tip charter. Garantam un raspuns în maxim 2 ore de la primirea solicitarii tale.

bilete avion agentie turism brasov 2

Decizia spontana pentru un city-break sau o indelung-visata calatorie, metodele moderne, partenerii nostri globali si consultanta asigura experienta unei aventuri deosebite, la cele mai bune preturi.

 

Iti gasim bilete de avion pentru orice companie si destinatie din lume, inclusiv inchirieri aeronave pentru zboruri tip charter. Garantam un raspuns în maxim 2 ore de la primirea solicitarii tale.

 

Datorita contractelor directe cu marii touroperatori si retele de distribuție internationale (Dertour, Meier’s Weltreisen, Adac, ITS, TUI, Neckerman, Thomas Cook, Eurotours, GTA, Worldspan, Hotusa, Hotelbeds, Transhotel, etc.), iti facilitam rezervari la peste 50.000 de hoteluri din intreaga lume. Cele mai bune variante de pret si disponibilitati la camerele de hotel. In plus, ai la dispozitie mijloace complete pentru facilitarea tranzactiilor la distanta: incheierea contractelor si metode complete pentru plata serviciilor la distanta (transfer bancar, plată cu cardul). Documentele de calatorie, in majoritatea cazurilor sunt expediate electronic dar acolo unde este cazul, pot fi livrate prin curier.

 

Bucuria concediului începe din momentul in care incepi sa-ti faci planul. La fel e si pentru noi, cand te ajutam sa-ti planifici calatoria. Destinatii aparte, preturi bune, experiente unice – calatoreste Smart cu noi! Rezerva-ti calatoria acum!

Vrei si tu o astfel de experienta ?

Andreea Muntean

Travel Consultant

Expert in:Pachete Vacanta / Exotice / City Break

Mihaela Surducan

Leisure Travel Manager

Expert in:Croaziere / Exotice / Ski / Ticketing

Tocmai ce ne-am intors din vacanta de 2 zile si inca incercam sa ne revenim la normal. Iti scriu pentru a-ti multumi pentru recomandari si interesul acordat!

Gherasim Daniela

Coasta Amalfi este o destinatie minunata, peisajele magnifice te însotesc peste tot. Cazarea in Campingul Vico a fost o alegere inspirată. Multumesc Agentiei Smart!

Munteanu Elena

Este a 5-a sau a 6-a oara cand merg cu aceasta agentie in vacanta. Niciodata n-am avut probleme, angajatii sunt foarte profesionisti, te ajuta cu orice informatie. Recomand cu caldura aceasta agentie.

Saghior Serbanescu Ciprian